My Profile
Во обид да биде духовит AUDI ги налути Кинезите, лансирајќи рекламен спот во кој жените се споредуваат со деловните автомобили, за кој многумина мислат дека е сексистички
Понуда Топ 12
Маркетинг
B2B
Архива