My Profile
Деновиве Макпрогрес заврши со монтажа и подготовка за пуштање во употреба нова линија за производство на наполитанки и вафли од брендот Винчини, инвестиција вредна 1,5 милиони евра. Инвестиција која обезбедува нови 30 вработувања и зголемување на извозните капацитети на компанијата.
Понуда Топ 12
Маркетинг
B2B
Архива